Gaat u binnenkort uw huis zelf schilderen? Houd er dan rekening mee dat u op een hoop andere dingen moet letten dan alleen de kleur verf en de kwast die u gebruikt. Om u op weg te helpen is er de Eigenhuis SchilderGids, een stappenplan met tips die u helpen naar beter buitenschilderwerk. Ook wanneer u het huis laat schilderen, door bijvoorbeeld onze ervaren vakmannen, komt de SchilderGids goed van pas. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uitgebreid stappenplan voor zelf schilderen

De Eigenhuis SchilderGids bevat een 8 stappenplan waarmee wij u uitgebreid helpen naar beter buitenschilderwerk. Dit begint al bij de kwaliteit van de ondergrond. Ook vertellen wij u meer over glaskit, de keuze van de kleur en de verf en het wel of niet gebruiken van plamuur. Alles komt aan bod.

Voorkom extra werk en hoge kosten

Zelf schilderen lijkt heel eenvoudig, maar er komt veel bij kijken. Zonder een goede voorbereiding en uitvoering kan het maar zo zijn dat u volgend jaar weer aan de slag moet en dat u zich onnodig op kosten jaagt. Om veel extra werk en kosten te voorkomen is het van belang dat u de juiste voorbereidingen treft. De Eigenhuis SchilderGids helpt u 8 stappen naar beter buitenschilderwerk, zodat aan het eind van de rit uw buitenschilderwerk weer in optimale staat is en uw houtwerk beter beschermd is tegen weersinvloeden.

Download de Eigenhuis SchilderGids

Wilt u weten welke stappen u moet nemen en welke voorbereidingen getroffen moeten worden om uw buitenschilderwerk optimaal te krijgen? Download de Eigenhuis SchilderGids hier. Heeft u andere vragen over binnen- en buitenschilderwerk? Neem contact met ons op.