vakantiegeld schilderwerk

In de maand mei krijgt vrijwel iedereen vakantiegeld gestort en wie kan wat extra geld nou niet gebruiken? De naam ‘vakantiegeld’ suggereert dat wij het geld uitgeven aan vakanties, maar uit onderzoek blijkt anders. Slechts 48% van de Nederlanders geeft vakantiegeld uit aan vakanties. U bent dus niet de enige als u het uitgeeft aan iets anders, zoals schilderwerk.

Waar geven mensen hun vakantiegeld aan uit?

Steeds meer Nederlanders kiezen er voor om hun vakantiegeld te sparen of op de grote hoop te gooien. Als zij hun vakantiegeld voor iets anders gebruiken dan vakantie geven zij bijvoorbeeld geld uit aan kleding, belasting betalen of onderhoud van de auto of woning.

Mensen met een hoger inkomen gebruiken het vakantiegeld vaker voor vakantie, maar ook voor beleggen, verhuizing of investeren in de woning, zoals schilderwerk. Anderen die moeilijker rondkomen gebruiken vakantiegeld ook om schulden en betalingsachterstanden af te lossen, voor huishoudelijke uitgaven of om tekorten op de lopende rekening aan te vullen.

Bent u vaak veel geld kwijt aan andere dingen en vergeet u hierdoor het onderhoud van uw huis? Met een abonnement voor schilderwerk weet u, met een vast bedrag per maand, precies waar u de komende jaren aan toe bent.

Ook een deel van uw vakantiegeld uitgeven aan schilderwerk?

Heeft u de mogelijkheid om een deel van het vakantiegeld opzij te zetten en wilt u investeren in uw woning? Door schilderwerk uit te laten voeren behoudt u niet alleen de waarde van uw woning. U profiteert ook nog na uw vakantie van hout dat strak in de lak staat. Daarnaast staan alle abonnementsgelden veilig ondergebracht bij Stichting Beheer Derdengelden. Met een vast maandbedrag weet u jarenlang waar u financieel aan toe bent op het gebied van schilderwerk. U komt dus niet meer voor verassingen te staan en houdt nog meer geld over voor leuke dingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geeft u het geld toch liever uit aan een vakantie? Dan wenst Eigenhuis Schilderplan u alvast een kleurrijke vakantie!