U kiest voor het schildersvak vanwege het mooie eindresultaat: een huis weer strak in de lak. Het werken met de handen, dat is wat u wilt. Al dat papierwerk en die rompslomp er omheen, dat is juist wat u niet wilde. Dus waarom werken we niet samen met elkaar? Bent u een zelfstandig werkend schilder en opzoek naar echt schildersvakwerk?

Eigenhuis Schilderplan is een landelijk collectief van schilders, bij elkaar gebracht door De Nooy Schilders. Wij bestaan al sinds 1754 en is een van de oudste familiebedrijven van Nederland. Eigenhuis Schilderplan zorgt voor een op maat gemaakt onderhoudsplan voor eigenwoningbezitters voor een vast maandbedrag.

Als zelfstandig schilder ontkomt u niet aan de onderstaande zaken:

  • Het werven van klanten
  • De klant bezoeken
  • Het maken van een offerte
  • Het nabellen van klanten
  • Terwijl u aan het werk bent bij de klant, gestoord worden door een andere.

Het kan ook anders:

Wat als u ongestoord het schilderwerk kunt uitvoeren?

Wat als u geen klanten hoeft te werven?.

Wat als u geen offertes hoeft uit te brengen?

Wat als u niet het eerste aanspreekpunt hoeft te zijn voor de klant?

Wat als u zeker bent van tijdige betaling?

Wat als u onbezorgd het schildersvak kunt uitvoeren?

Zou dat niet veel fijner zijn?

Samen staan we sterk. U zorgt voor het mooie schilderwerk. Wij, van Eigenhuis Schilderplan, zorgen voor de rest. Bent u een zelfstandig werkend schilder met een oplossingsgerichte houding dan zijn wij opzoek naar jou!

Samen schilderen?

Eigenhuis Schilderplan is altijd opzoek naar zelfstandige werkende schilders die het schildersvak kiezen vanwege het mooie eindresultaat: een huis weer strak in de lak. Het werken met de handen staat voorop, de administratieve rompslomp daaromheen nemen wij van u over. Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.