Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van; Wie komt er bij u schilderen? Deze keer bij schilder Peter Geurts.

Stel je eens voor, wie is schilder Peter Geurts en wat doet hij zoal?

Peter Geurts Belfeld is een schildersbedrijf uit de regio Venlo. Ik werk samen met een zelfstandige, een man in loondienst en leerling van de schildersopleiding. Sinds kort zijn we een erkend leerbedrijf.

Wij schilderen binnen en buiten, van grote tot kleine klussen. We werken voornamelijk voor particulieren maar ook voor bedrijven en instellingen in de regio. Inmiddels hebben we mooie klantenkring opgebouwd, en de samenwerking met Eigenhuis Schilderplan is er een van.

In mijn carrière heb ik ook een klein netwerk rondom mij opgebouwd met bijvoorbeeld een elektricien, timmerman, glaszetter/kitter, stukadoor enzovoort. Zo kunnen we de klanten iets meer bieden dan alleen maar schilderwerk.

Leuk hoor! En waarom heb je gekozen voor het schildersvak?

Het schildersvak is een leuk en uitdagend vak omdat we veel dingen mooier kunnen maken dan ze zijn. We werken ook met veel afwisselend materieel zoals hoogwerkers, steigers, ladders enz. Er is geen enkel project hetzelfde op dit gebied. Elke nieuwe woning is weer een nieuwe uitdaging. En wat uiteindelijk telt is het eindresultaat. Als de klant tevreden is dan gaan wij pas weg.

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?

Wij kunnen elke dag wel over ons werk lachen, in Limburg is het altijd feest!

Peter-Geurts-Eigenhuis-Schilderplan

Welke verrassende andere bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?

Als ik niet op de ladder sta zijn mijn bezigheden; Formule 1 met Max Verstappen, voetbal en er lekker een dagje tussenuit met de wederhelft. Of een bezoekje aan de kinderen want binnenkort worden wij opa en oma.

Tot slot, welke onderhoudstip van de vakschilder wil je onze abonnees meegeven?

Het is verstandig om regelmatig uw schilderwerk te controleren en bij te werken. Vooral aan de buitenkant is dit belangrijk. Het bespaart veel geld als het regelmatig wordt bijgehouden door de vakman. Het Eigenhuis Schilderplan is een mooie manier om schilderwerk te regelen!

Klik op de namen om meer te lezen om over onze Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo Gorree, Geurt Aangeenbrug, Arie van der Vlist, Stephan Baas, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera of Jan Molenaar