U heeft recht op dat er goed schilderwerk geleverd wordt. Net als in andere situaties, met andere producten. Bijvoorbeeld als de camera van uw telefoon kapot gaat na twee maanden heeft u recht op reparatie of vervanging. Laat u uw telefoon vallen en is het uw eigen schuld? Dan valt dit natuurlijk niet onder de garantie. Ik leg hieronder haarfijn uit hoe het zit met de garantie op schilderwerk en waarom Eigenhuis Schilderplan hierin anders is dan andere schildersbedrijven, is dat niet razend interessant?

Hoelang heb ik garantie op schilderwerk?

De verschillen met garantie op schilderwerk zijn groot. Binnen de schildersbranche zijn er verschillende keurmerken, waarbij ieder keurmerk eigen garanties op schilderwerk heeft. Tevens kan het zijn dat de schilder niet is aangesloten en eigen garantievoorwaarden heeft. Vraag dus altijd naar de garantievoorwaarden.

Het ene keurmerk geeft twee jaar volledige garantie op werkzaamheden en kleurechtheid van de verf. Ook geven schilders vaak afbouwende garantie, waarbij de termijn vaak vier jaar is. Zo krijgt het eerste jaar 100% garantie, het 2e jaar 75% garantie afbouwend naar 0% garantie in het vijfde jaar.

Hoe werkt de garantie op schilderwerk bij Eigenhuis Schilderplan?

Garantie Zegel De NooyTijdens de looptijd van uw Eigenhuis Schilderplan heeft u 100% garantie op schilderwerk. Door volgens een vast schema het schilderwerk uit te voeren, zijn we er op tijd bij. Tijdens de gehele looptijd van het schilderabonnement kunt u op ons rekenen. Uw schilderwerk blijft in topconditie, door ervaring sinds 1754.

Wilt u weten waar u nog meer op moeten letten bij het uitbesteden van schilderwerk? Lees dan de blog Schilderwerk uitbesteden? Hier moet u op letten.

Wat valt onder de garantie?

Het eerste krasje op een blinkende verflaag doet het meeste pijn, dat begrijpen we. De garantie op ons schilderwerk dekt de technische gebreken. Net zoals u uw telefoon laat vallen, vallen mechanische beschadigingen niet onder de garantie.

Ontdekt u een gebrek nadat de schilder klaar is? Daarvoor hebben wij een eenvoudige oplossing. U kunt gemakkelijk met een foto via WhatsApp of e-mail bericht uw Eigenhuis Schildercoach op de hoogte brengen, dan neemt de Eigenhuis Schildercoach het gebrek direct in behandeling. Dit kan uiteraard op alle momenten tijdens de looptijd van uw schilderabonnement. Wilt u weten wat de Eigenhuis Schildercoach nog meer voor u kunt betekenen? Lees dan de blog Wat doe ik als Eigenhuis Schildercoach voor u?

Wie controleert de kwaliteit op schilderwerk?

Onze oorsprong, familiebedrijf De Nooy Meesterschilders sinds 1754, is de norm voor onze kwaliteit. Het schilderwerk van iedere aangesloten vakschilder wordt regelmatig gecontroleerd door de keurmeesters van De Nooy Meesterschilders. U kunt er dus zeker van zijn dat er vakwerk wordt geleverd met alle garantie en service die u daarvan mag verwachten.

Wilt u profiteren van 100% garantie op schilderwerk tijdens de looptijd van uw Eigenhuis Schilderplan? Vul dan direct uw gegevens in, voeg foto’s toe en u ontvangt binnen drie werkdagen een op maat gemaakte offerte voor het schilderwerk in de mail en WhatsApp en u bent jarenlang verzekerd van goed schilderwerk.